iceman150 napisał(a):Ja najbardziej obawiam się o to, że Colin może podzielić los Chuchały i zniknąć praktycznie z rajdów.
Chuchała stwierdził, że nie będzie dokładał żeby jeździć w rajdach. Jaki jest sens jeździć skoro nie ma sponsorów w sporcie?

Moderator: SebaSTI
iceman150 napisał(a):Ja najbardziej obawiam się o to, że Colin może podzielić los Chuchały i zniknąć praktycznie z rajdów.
Loeb1987 napisał(a):iceman150 napisał(a):Ja najbardziej obawiam się o to, że Colin może podzielić los Chuchały i zniknąć praktycznie z rajdów.
Chuchała stwierdził, że nie będzie dokładał żeby jeździć w rajdach. Jaki jest sens jeździć skoro nie ma sponsorów w sporcie?Natomiast Kuba ma podobno mega długi i sporo zamieszał w finansach GO+ Cars.
nikt ważny napisał(a):To juz koniec szans na Majstra dla Brzezińskiego ? ale nie fart ...szkoda Colina
Honiclbr napisał(a):nikt ważny napisał(a):To juz koniec szans na Majstra dla Brzezińskiego ? ale nie fart ...szkoda Colina
Kwestia jak się ułoży. Jeśli skończy się tak jak pierwszy etap, to nawet Power Stage nie pomoże.
Hubertos napisał(a):Nie chce bronić mediów, bo wiem że potrafią stawać w niebezpiecznych miejscach, ale władza safeciarza nie obejmuje człowieka z akredytacją prasową. Ktoś kto posiada akredytację podpisuje odpowiedni papier i jest odpowiedzialny za samego siebie.
Kolego @smwrc1 najpierw dowiedz się jak to funkcjonuje w rzeczywistości, a potem się wypowiadaj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości