Virtual RC Racing.. gra o modelach RC

rajdowe i nie tylko... ale lotnicze, to raczej nie tu ;-)

Moderator: SebaSTI

Virtual RC Racing.. gra o modelach RC

Postprzez whisky » środa, 1 gru 2004, 23:21

na stronie www.virtualrc.com jest do ściagnięcia gra o wyścigach modelami spalinowymi RC..
Tak IC-10, jak i IC-8..
Demo waży tylko 20 kilka mega.. wystarczy się zarejestrować i spróbować..
Avatar użytkownika
whisky
N3
 
Posty: 236
Dołączył(a): czwartek, 31 paź 2002, 21:28
Lokalizacja: Slawkowice (Krakow, Tarnow)


Postprzez PawelRally » czwartek, 2 gru 2004, 01:43

Zarejestrowałem się i ściągnełęm gre ale jak wchodze to jest czarny obraz :? Wpisałem wszystkie hasła duperele i nic :( Pomocy.. :)
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
Avatar użytkownika
PawelRally
A6
 
Posty: 1773
Dołączył(a): poniedziałek, 25 sie 2003, 20:50
Lokalizacja: ZAMBRÓW

Postprzez Mroowa » czwartek, 2 gru 2004, 20:50

A mi coś przy rejestracji chyba źle poszło bo nie mogę grać zrobię jeszcze jedno konto :)
Avatar użytkownika
Mroowa
S2000
 
Posty: 3500
Dołączył(a): środa, 14 sty 2004, 19:38
Lokalizacja: Bielawa GG:6570337

Postprzez Banan » czwartek, 2 gru 2004, 23:04

Ja nie otrzymalem na maila zadnego kodu...
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Avatar użytkownika
Banan
A8
 
Posty: 5622
Dołączył(a): wtorek, 9 gru 2003, 23:15
Lokalizacja: Bielawa

Postprzez PawelRally » piątek, 3 gru 2004, 01:06

Banan napisał(a):Ja nie otrzymalem na maila zadnego kodu...


Ja otrzymałem od razu ale co z tego jak... :(
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
Avatar użytkownika
PawelRally
A6
 
Posty: 1773
Dołączył(a): poniedziałek, 25 sie 2003, 20:50
Lokalizacja: ZAMBRÓW

Postprzez whisky » poniedziałek, 6 gru 2004, 22:32

Coś czytałem na forum rcauto.ng.pl że to może być problem karty graficznej.. Ale szczegółow nie znam..
Avatar użytkownika
whisky
N3
 
Posty: 236
Dołączył(a): czwartek, 31 paź 2002, 21:28
Lokalizacja: Slawkowice (Krakow, Tarnow)

Postprzez whisky » środa, 15 gru 2004, 04:24

Sprawdzałem też na starym kompie w domu.. na GF4 MX chodzi.. więc nie wiem o co chodzi..
Avatar użytkownika
whisky
N3
 
Posty: 236
Dołączył(a): czwartek, 31 paź 2002, 21:28
Lokalizacja: Slawkowice (Krakow, Tarnow)

Postprzez PawelRally » środa, 15 gru 2004, 13:31

To ja też nie wiem też mam GF4 MX i nie chodzi :?
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
Avatar użytkownika
PawelRally
A6
 
Posty: 1773
Dołączył(a): poniedziałek, 25 sie 2003, 20:50
Lokalizacja: ZAMBRÓW


Powrót do Modelarstwo

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron