Richard Burns Rally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Faster » wtorek, 21 paź 2014, 00:04

Jest tu jeszcze jakis aktywny zawodnik w RBRa startujący w WRSMP 2014??
!!!!!!!!!!!! TYLKO RAJDY !!!!!!!!!!!!!
Avatar użytkownika
Faster
N3
 
Posty: 218
Dołączył(a): poniedziałek, 9 cze 2014, 16:39


Re: Richard Burns Rally

Postprzez silver16 » wtorek, 21 paź 2014, 08:29

co trzeba
silver16
 
Posty: 39
Dołączył(a): czwartek, 22 wrz 2011, 14:07

Re: Richard Burns Rally

Postprzez icekubekman » niedziela, 11 sty 2015, 19:13

witam. przesiadłem się z win xp na 7 32 bity i nie mam głosu pilota, a dzwięk silnika jest jakby wyciszony :shock: :( . ktoś pomoże?
Avatar użytkownika
icekubekman
 
Posty: 23
Dołączył(a): piątek, 14 wrz 2012, 23:20
Lokalizacja: Krotoszyn

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Faster » sobota, 14 lut 2015, 03:07

icekubekman napisał(a):witam. przesiadłem się z win xp na 7 32 bity i nie mam głosu pilota, a dzwięk silnika jest jakby wyciszony :shock: :( . ktoś pomoże?



Poradziłeś sobie juz z tym problemem??,używasz Co-drivera WRSMP czy standardowy opis gry?
!!!!!!!!!!!! TYLKO RAJDY !!!!!!!!!!!!!
Avatar użytkownika
Faster
N3
 
Posty: 218
Dołączył(a): poniedziałek, 9 cze 2014, 16:39

Re: Richard Burns Rally

Postprzez icekubekman » sobota, 14 lut 2015, 14:05

FASTER, tak poradziłem sobie. Problem był łatwy do rozwiązania. Przyczyną braku głosu pilota, było ustawienie dźwięku na 5.1 w ustawieniach systemowych. Wystarczyło zmienić na stereo i jest OK! Pozdro!
Avatar użytkownika
icekubekman
 
Posty: 23
Dołączył(a): piątek, 14 wrz 2012, 23:20
Lokalizacja: Krotoszyn

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Martin_B » niedziela, 15 lut 2015, 12:58

Mam taki o to problem. Ściągnąłem sobie dodatkowe trasy uruchamiane przez plugin Wally'ego i wszystkie wozy (dodatkowe i oryginalne) na tych trasach wyglądają ciemno. Brakuje na nich odbić i być może czegoś jeszcze. Są po prostu ciemne i to wygląda słabo. O co chodzi? muszę coś doinstalować?

Skąd mogę ściągnąć najnowsze modele WRC? Hyundaia i20 mam, ale reszty nie mogę znaleźć. Chciałbym DS3 WRC i Fiestę WRC. Jeśli ktoś ma te modele niech wrzuci na tą stronę i prześle mi linki na priva. http://www.filedropper.com/free-file-hosting.php
I OS Ouninpohja też by sie przydał :)
Dzięki za pomoc.
Avatar użytkownika
Martin_B
N2
 
Posty: 100
Dołączył(a): niedziela, 15 lut 2004, 10:09
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Hlor » niedziela, 15 lut 2015, 17:34

http://www.ly-racing.de/viewtopic.php?t=7878 tu są nowe wurce i lepsza fizyka
Hlor
N1
 
Posty: 88
Dołączył(a): poniedziałek, 27 maja 2013, 08:30
Lokalizacja: Rzeszów

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Anbarra » czwartek, 26 lut 2015, 11:36

https://www.youtube.com/watch?v=qyrjyiBWkB4
Taki filmik z 2 rajdu Master of Champions Cup :) "niechcacy" rekord swiata w WRC, bo jechalo sie delikatnie, ale czysto :)

oczywiscie i tak ta gra "nic nie ma do reala" wiec nie wygralbym rajdu szwecji :P
Anbarra
N3
 
Posty: 490
Dołączył(a): sobota, 21 sie 2010, 10:36
Lokalizacja: Vienna, Myslenice, Trzemesnia

Re: Richard Burns Rally

Postprzez DonCorrado » piątek, 9 paź 2015, 21:07

Bylby ktos tak mily i na skroty mi powiedzial jaka jest najnowsza wersja RBR? Konkretnie chodzi mi o to jaki jest najnowszy patch zeby zainstalowac do czystej gry, bo z tego co widze jest wiele patchow z roznej parafii? Moze ktos wskaze ten najlepszy? Bardzo bym prosil
Avatar użytkownika
DonCorrado
A6
 
Posty: 1003
Dołączył(a): wtorek, 12 cze 2007, 11:31

Re: Richard Burns Rally

Postprzez andrew88 » sobota, 10 paź 2015, 19:34

Hmm, oficjalne patche są dwa i instalujesz je jeden po drugim. Chodzi Ci o fizyki i plugin?
Avatar użytkownika
andrew88
A5
 
Posty: 604
Dołączył(a): sobota, 13 kwi 2013, 20:07
Lokalizacja: Oława

Re: Richard Burns Rally

Postprzez DonCorrado » sobota, 10 paź 2015, 19:39

Generalnie chodzi mi o trasy bo chyba oprocz standardowych przez lata powstaly jakies inne nie? Jezeli chodzi o fizyke czy plugin to nie wiem do konca o co chodzi, ale chcialbym wlasnie sie dowiedziec majac czysta gre co bylo potem jakas konkretna nazwa patcha? Mam cos po francusku lub francuz to robil ale jest blad przy instalacji tras.
Avatar użytkownika
DonCorrado
A6
 
Posty: 1003
Dołączył(a): wtorek, 12 cze 2007, 11:31

Re: Richard Burns Rally

Postprzez andrew88 » poniedziałek, 12 paź 2015, 20:22

Tak, nowych tras jest już całkiem sporo i kilka nowych w tej chwili powstaje. Do czeskiego pluginu tu znajdziesz dodatkowe oesy oraz plik, który tworzy odwrócone oesy podstawowe: http://rbr.onlineracing.cz/index.php?ac ... oad&cat=19
Tu ściągniesz plugin: http://rbr.onlineracing.cz/index.php?ac ... oad&cat=14
Obecnie już chyba nie da się pojechać online dysponując domyślnymi rajdówkami, bo rajdy zakładane są już chyba tylko na fizykę NGP. Prawie wszystkie ściągnięte trasy możesz jeździć w trybie shakedownu (na pewno niedostępny w ten sposób jest Sumburk, który działa jedynie online).
Avatar użytkownika
andrew88
A5
 
Posty: 604
Dołączył(a): sobota, 13 kwi 2013, 20:07
Lokalizacja: Oława

Re: Richard Burns Rally

Postprzez DonCorrado » czwartek, 15 paź 2015, 00:08

Dzieki za odzew. Mam czysta wersje i co? Sciagam ten czeski plugin i dopiero wgrywam trasy i wtedy w RBR juz wszystki sie tak zainstaluje ze beda nowe trasy w rozgrywce? Jeszcze na jakis francuski mod natrafilem, slyszales cos?
Avatar użytkownika
DonCorrado
A6
 
Posty: 1003
Dołączył(a): wtorek, 12 cze 2007, 11:31

Re: Richard Burns Rally

Postprzez djescape » czwartek, 15 paź 2015, 06:49

DonCorrado napisał(a):Jeszcze na jakis francuski mod natrafilem, slyszales cos?


RSRBR - http://xv.rallyesim.com/accueil.asp
Pliki moda, tras i samochodów - http://forum.rallyesim.fr/viewforum.php?f=65&sid=cb5ff167957e8ded9ef3626e5d69053d
Jeździłem tam dopóki kierownica mi nie padła. Moim zdaniem dużo łatwiej ogarnąć instalację tego moda jak czeskiego pluginu. Lista samochodów wielka, tras też jest dużo. Polecam sprawdzić. W razie pytań też chętnie odpowiem

DonCorrado napisał(a):Sciagam ten czeski plugin i dopiero wgrywam trasy i wtedy w RBR juz wszystki sie tak zainstaluje ze beda nowe trasy w rozgrywce?

Ogólnie nie da się dodać nowych tras do RBRa, tzn. działa to na zasadzie zastępowania plików standardowych tras przez nowe. Francuski plugin (czeskiego nie próbowałem), sprytnie podstawia grze plik nowej trasy zamiast go nadpisywać.
"Straights are for fast cars, corners are for fast drivers..." - C. McRae
Avatar użytkownika
djescape
N3
 
Posty: 284
Dołączył(a): poniedziałek, 18 mar 2013, 18:02
Lokalizacja: Limanowa

Re: Richard Burns Rally

Postprzez jeffrey » czwartek, 15 paź 2015, 09:34

Na czeskim pluginie oprócz tras trzeba tez pamiętać o wgraniu aut z nową fizyką NGP, bo inaczej on line nie pójdzie.
Avatar użytkownika
jeffrey
 
Posty: 49
Dołączył(a): środa, 28 lut 2007, 13:43
Lokalizacja: Bieruń

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron