Richard Burns Rally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Glaniu » środa, 7 lis 2012, 19:06

Gotowe. Tak sie nazywa Francja S1600
Glaniu
N2
 
Posty: 198
Dołączył(a): niedziela, 10 sty 2010, 18:42


Re: Richard Burns Rally

Postprzez icekubekman » środa, 7 lis 2012, 19:10

Dziękuję! :D
Avatar użytkownika
icekubekman
 
Posty: 23
Dołączył(a): piątek, 14 wrz 2012, 23:20
Lokalizacja: Krotoszyn

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Karol » poniedziałek, 26 lis 2012, 19:32

Pomoże ktoś przy zmianie rozdzielczości? Ustawiłem w pliku ini rozdzielczość na 1366x768, ale ucięło mi zegary. Jakieś rady?
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Avatar użytkownika
Karol
A6
 
Posty: 1965
Dołączył(a): wtorek, 1 lis 2005, 12:18
Lokalizacja: Radomyśl Wielki/Kraków

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Sherman » wtorek, 11 gru 2012, 18:29

Jakby ktoś szukał ligi w RBR bez alienów to zapraszam :) Jeździmy na S1600, N4 i S2000.

http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=12 ... =1#ostatni
Avatar użytkownika
Sherman
N2
 
Posty: 136
Dołączył(a): piątek, 20 lip 2012, 22:28

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Miedziu » sobota, 5 sty 2013, 16:52

http://www.facebook.com/pages/E-RAJDYPL/131327120287352
Zapraszamy wszystkich miłośników wirtualnych rajdów do polubienia naszego oficjalnego profilu na Facebooku! Od wczoraj jest on na bieżąco uzupełniany i mamy nadzieję, że tak już pozostanie. ;)
Pozdrawiam!
Avatar użytkownika
Miedziu
A6
 
Posty: 1058
Dołączył(a): czwartek, 19 sty 2006, 19:08
Lokalizacja: Ostroszowice

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Mad Max » poniedziałek, 11 lut 2013, 13:42

Wiem że na E-Rajdy.pl zapewne otrzymałbym pomoc ale nie ma sensu zakładać konta dla jednego postu, szczególnie że że w Rysia pomykam sporadycznie.
Bawiłem się samemu w ustawieniach i "wiem tyle że nic nie wiem" niby sobie z pewnymi rzeczami radzę po czym siadam następnego dnia i się okazuje że się tym kompletnie nie da jeździć a afekt daje ustawianie odwrotne, generalnie męczę się z tymi ustawieniami już ze dwa miesiące. Przeczytałem już parę tematów odnośnie ustawień i dalej to nic nie daje - dlatego posuwam się do ostateczności: Panowie mam takie pytanko czy ktoś z was posiada jakieś sprawdzone SETy do takiego zabytku jak Imprezy WRC 2000 ?? - głównie interesuje mnie ustawienie zawieszenia bo resztę jakoś mam w miarę ogarniętą lub łatwo jest dojść co daje jaki efekt.
Avatar foto. by Marcin Kaliszka
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:
Toyota Corolla WRC - Kuchar/Szczepaniak - 58 Rajd Polski 2001
Mitsubishi Lancer VII WRC - Makinen/Mannisenmaki - Rallye SanRemo 2001
Avatar użytkownika
Mad Max
S2000
 
Posty: 3752
Dołączył(a): poniedziałek, 16 paź 2006, 11:50
Lokalizacja: Celestynów/Warszawa

Re: Richard Burns Rally

Postprzez krzysiekrwd » poniedziałek, 11 lut 2013, 22:55

Witam ma ktos sprzedac ryska z dvd z dodatkami on line? tzn z 2 ga plytka
krzysiekrwd
N1
 
Posty: 53
Dołączył(a): poniedziałek, 4 paź 2010, 14:53

Re: Richard Burns Rally

Postprzez icekubekman » środa, 20 lut 2013, 15:51

:( Witam. Jakieś cuda mi się dzieją na czeskim pluginie- wybierając dowolny rajd, po przejechaniu 1 os`u wyświetlają się wyniki tego odcinaka, a potem wyskakuje komunikat, że połączenie z serwerem utracone. Pyta się czy połączyć ponownie, klikam Tak i wywala mnie do menu. I tak 5 rajdów pod rząd! Ktoś ma jakieś pomysły co jest nie tak?? :?
Avatar użytkownika
icekubekman
 
Posty: 23
Dołączył(a): piątek, 14 wrz 2012, 23:20
Lokalizacja: Krotoszyn

Re: Richard Burns Rally

Postprzez misiekreg » środa, 20 lut 2013, 16:43

Kiedyś jak miałem problem z zalogowaniem się na plugin, to wyłączyłem "secure login" i pomogło. Ale ten problem pojawiał się już przy pierwszym logowaniu. Niemniej jednak możesz spróbować.
misiekreg
 
Posty: 32
Dołączył(a): piątek, 18 gru 2009, 00:28

Re: Richard Burns Rally

Postprzez icekubekman » środa, 20 lut 2013, 16:59

secure login wyłączony u mnie już dawno, więc to nie to :( Ale dzięki za odp.
Avatar użytkownika
icekubekman
 
Posty: 23
Dołączył(a): piątek, 14 wrz 2012, 23:20
Lokalizacja: Krotoszyn

Re: Richard Burns Rally

Postprzez CzarnyWRC » środa, 8 maja 2013, 14:41

Mam prośbę do obeznanych graczy. Mianowicie, jestem zielony w tej grze a nie chce nabijać pustych kilometrów. Chodzi mi o fizykę jazdy. Gdzie to znajde i jak to zrobić żeby być na czasie? Szukałem na stronach erajdów ale serwer był padnięty... Proszę o konkretny link do jakiejś aktualnej fizyki, jakiegoś patha. Z góry dzięki.
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba...
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba...

http://www.youtube.com/user/auxqrwa
Avatar użytkownika
CzarnyWRC
N3
 
Posty: 468
Dołączył(a): poniedziałek, 16 lip 2007, 01:07
Lokalizacja: Józefów

Re: Richard Burns Rally

Postprzez kostek45 » środa, 8 maja 2013, 14:56

e-rajdy.pl
Avatar użytkownika
kostek45
A5
 
Posty: 757
Dołączył(a): wtorek, 28 wrz 2010, 08:23
Lokalizacja: Świdnica

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Hubertos » środa, 8 maja 2013, 15:11

Polecam e-rajdy.pl, tam masz dużo dobrych programów. Warto też zajrzeć na forum, możesz tam dostać różne porady. Trasy, auta i fizyki ściągnij z http://rbr.onlineracing.cz/. Niestety, musisz poświęcić tej grze trochę czasu, ale będzie warto :wink: .
Avatar użytkownika
Hubertos
A6
 
Posty: 1712
Dołączył(a): czwartek, 16 kwi 2009, 18:01
Lokalizacja: Krosno/Katowice

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Martin_B » czwartek, 9 maja 2013, 17:10

Avatar użytkownika
Martin_B
N2
 
Posty: 100
Dołączył(a): niedziela, 15 lut 2004, 10:09
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Richard Burns Rally

Postprzez Hubertos » czwartek, 9 maja 2013, 18:57

Kiedyś był wielokrotnym Mistrzem Polski w RBR, zna ten symulator bardzo dobrze :) .
Avatar użytkownika
Hubertos
A6
 
Posty: 1712
Dołączył(a): czwartek, 16 kwi 2009, 18:01
Lokalizacja: Krosno/Katowice

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość