Gra LIVE FOR SPEED

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Agniess » sobota, 11 kwi 2009, 09:46

gra ktoś jeszcze w LFS? 8)
Może jakiś mały trening, spotkanko? :)
http://www.agniess.pl
Agniess
N3
 
Posty: 210
Dołączył(a): czwartek, 1 lut 2007, 17:06
Lokalizacja: Wrocław


Postprzez PawelRally » sobota, 11 kwi 2009, 12:10

Ja gram od czasu do czasu ale nie w sieci. Jeżdże kjsy które sobie poustawialem :wink:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
Avatar użytkownika
PawelRally
A6
 
Posty: 1773
Dołączył(a): poniedziałek, 25 sie 2003, 20:50
Lokalizacja: ZAMBRÓW

Postprzez schwepes » sobota, 11 kwi 2009, 12:57

Ja, mimo że mam full'a, głównie jeżdżę FBM na Blackwoodzie (serwer airattack). PB 1:13,34.
Avatar użytkownika
schwepes
A6
 
Posty: 1209
Dołączył(a): piątek, 2 sie 2002, 22:13
Lokalizacja: Kraków

Postprzez PawelRally » czwartek, 11 cze 2009, 09:52

Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
Avatar użytkownika
PawelRally
A6
 
Posty: 1773
Dołączył(a): poniedziałek, 25 sie 2003, 20:50
Lokalizacja: ZAMBRÓW

Postprzez Łukaszzz » sobota, 3 paź 2009, 12:49

ma ktoś jakieś setupy do FMB na
blackwooda? (schwepes niezły czas)
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" Colin McRae
http://change.menelgame.pl/change_please/8406742/
Avatar użytkownika
Łukaszzz
 
Posty: 32
Dołączył(a): piątek, 8 maja 2009, 01:18
Lokalizacja: peterborough uk

Postprzez schwepes » sobota, 3 paź 2009, 13:05

http://setupfield.teaminferno.hu/ - ja z reguły biorę stąd
http://www.setupgrid.net/ - to chyba coś nowego. Nie znam osobiście, ale setupów mają sporo
Avatar użytkownika
schwepes
A6
 
Posty: 1209
Dołączył(a): piątek, 2 sie 2002, 22:13
Lokalizacja: Kraków

Postprzez Łukaszzz » niedziela, 4 paź 2009, 02:16

dzięki schwepes. To mi teraz dałeś pewnie pare nieprzespanych nocy :D
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" Colin McRae
http://change.menelgame.pl/change_please/8406742/
Avatar użytkownika
Łukaszzz
 
Posty: 32
Dołączył(a): piątek, 8 maja 2009, 01:18
Lokalizacja: peterborough uk

Postprzez PawelRally » niedziela, 4 paź 2009, 11:16

Macie chłopaki program do:
-zwiększania mocy w aucie
-kombinowaniem z wagą
-zmiana pojemności silnika

:?:

Fajna zabawa :)

GTi - 150 KM - prawie jak astra gsi :)
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
Avatar użytkownika
PawelRally
A6
 
Posty: 1773
Dołączył(a): poniedziałek, 25 sie 2003, 20:50
Lokalizacja: ZAMBRÓW

Postprzez Łukaszzz » niedziela, 4 paź 2009, 17:46

PawelRally napisał(a):Macie chłopaki program do:
-zwiększania mocy w aucie
-kombinowaniem z wagą
-zmiana pojemności silnika

:?:

Fajna zabawa :)

GTi - 150 KM - prawie jak astra gsi :)
a ty masz???????? A przy okazji skąd skóry można ściągnąć??
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" Colin McRae
http://change.menelgame.pl/change_please/8406742/
Avatar użytkownika
Łukaszzz
 
Posty: 32
Dołączył(a): piątek, 8 maja 2009, 01:18
Lokalizacja: peterborough uk

Postprzez PawelRally » poniedziałek, 5 paź 2009, 21:39

http://odsiebie.com/pokaz/5949859---9fc8.html

Program działa na wersji S2 Alpha 0.5Y (Taka przynajmniej mam). Uruchamiasz grę, później program pt. LFST-Y i kombinujesz. Zmieniasz "Power", "Cylinder min, max" itp. Zmiany patrzysz w informacji o danym aucie. To chyba tyle. Jakbyś miał jakieś problemy to pisz śmiało :)
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
Avatar użytkownika
PawelRally
A6
 
Posty: 1773
Dołączył(a): poniedziałek, 25 sie 2003, 20:50
Lokalizacja: ZAMBRÓW

Postprzez Łukaszzz » poniedziałek, 5 paź 2009, 23:43

pewnie moje pytanie jest głupie ale program zassałem i co dalej? :oops:
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" Colin McRae
http://change.menelgame.pl/change_please/8406742/
Avatar użytkownika
Łukaszzz
 
Posty: 32
Dołączył(a): piątek, 8 maja 2009, 01:18
Lokalizacja: peterborough uk

Postprzez PawelRally » wtorek, 6 paź 2009, 06:10

No tak jak napisałem wyżej. Uruchom LFSa później zrzuć go na pasek zadań. Następnie włącz program. Pojawia Ci sie wartości w tych tabelkach np. Power: 0.143 -> zmieniasz na 0.280 i masz dwa razy więcej KM. Powracasz go gry i sprawdzasz wartości mocy w informacjach o aucie i jazda na tor :) Tu nic nie ma skomplikowanego :)

Jak nie wyjdzie to pytaj dalej, będziemy mysleć :)
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
Avatar użytkownika
PawelRally
A6
 
Posty: 1773
Dołączył(a): poniedziałek, 25 sie 2003, 20:50
Lokalizacja: ZAMBRÓW

Postprzez Łukaszzz » wtorek, 6 paź 2009, 11:46

ale ja nie mam nic w tabelce.Jest pusta.a w ogóle ten program może być na pulpicie czy gdzieś go władować w foldery lfs? Sorry ,że męcze półkę ale naprawde w tych sprawach nie jestem zorientowany.
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" Colin McRae
http://change.menelgame.pl/change_please/8406742/
Avatar użytkownika
Łukaszzz
 
Posty: 32
Dołączył(a): piątek, 8 maja 2009, 01:18
Lokalizacja: peterborough uk

Postprzez PawelRally » wtorek, 6 paź 2009, 16:24

Tabelka jest wtedy pusta gdy nie masz włączonego LFSa lub gdy masz inną wersję gry niż ta co napisałem wyżej(S2 Alpha 0.5Y). Program mam normalnie na pulpicie i chyba nie ma znaczenia czy masz go w folderze gry czy gdzieś indziej. Na początku też maiłem takie same problemy jak Ty więc luzik, pytaj dalej :) Warto się programem pobawić bo wtedy dopiero LFS staje się ciekawszy :)
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
Avatar użytkownika
PawelRally
A6
 
Posty: 1773
Dołączył(a): poniedziałek, 25 sie 2003, 20:50
Lokalizacja: ZAMBRÓW

Postprzez Łukaszzz » wtorek, 6 paź 2009, 18:46

Ja mam S2 Alpha 0.5Z. Tylko jak ściągne Y z to będzie tam też działać licencja na wszystkie czy tylko znowu demo?
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" Colin McRae
http://change.menelgame.pl/change_please/8406742/
Avatar użytkownika
Łukaszzz
 
Posty: 32
Dołączył(a): piątek, 8 maja 2009, 01:18
Lokalizacja: peterborough uk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Yahoo [Bot] i 2 gości