Colin McRae: DiRT 3

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Cogonieznajom » środa, 25 maja 2011, 10:38

Finlandia, Norwegia, Kenia i jakiś angielski...

Pierwsze minusy:
-typowo sprinterskie oesy podczas rajdów (za krótkie)
-zbyt mało ciasnych zakrętów
-bardzo długi czas wgrywania zawodów
Avatar użytkownika
Cogonieznajom
A6
 
Posty: 1917
Dołączył(a): piątek, 1 kwi 2005, 10:54
Lokalizacja: Łódź (dawniej Wałbrzych)


Postprzez Lolek744 » środa, 25 maja 2011, 19:57

OSeów strasznie malo.. .poza tym co chwila jakies wyscigy ciezarowek, rallycross itp.

Za mało rajdowania jak dla mnie...


Ale poza tym fajna giera. :idea:
Lolek744
N2
 
Posty: 114
Dołączył(a): czwartek, 11 cze 2009, 11:45

Postprzez Cogonieznajom » środa, 25 maja 2011, 20:27

Bo to nie jest RBR, tu nie tylko o rajdy chodzi a i tak chwała twórcą za różnorodność aut rajdowych:) Jako gra z samochodami w roli głównej, dla mnie...rewelacja:)
Avatar użytkownika
Cogonieznajom
A6
 
Posty: 1917
Dołączył(a): piątek, 1 kwi 2005, 10:54
Lokalizacja: Łódź (dawniej Wałbrzych)

Postprzez Hipo1990 » środa, 25 maja 2011, 21:20

Ja nie wiedziałem że są do każdego oesu do wybrania pogoda i pora dnia w single race :!: Nocne oesy!!
Avatar użytkownika
Hipo1990
N1
 
Posty: 69
Dołączył(a): czwartek, 31 lip 2008, 16:42
Lokalizacja: Kuj Pom

Postprzez lapekrallyfoto » czwartek, 26 maja 2011, 14:11

a zapowiadali rajd monte carlo a tu lipa. a wogóle to są jakieś rajdy asfaltowe?
PRC Grupa Rajdowa
lapekrallyfoto
N2
 
Posty: 121
Dołączył(a): niedziela, 17 sty 2010, 12:20
Lokalizacja: Białystok

Postprzez Hipo1990 » czwartek, 26 maja 2011, 16:44

Jedynie w Michigan jest asfalt ale częściowo szuter też. Zdecydowanie jest za mało państw w Rally tylko 4 : Finlandia, Kenia, Norwegia i Michigan :?
A Monaco to jest w rallycrossie, lipa że nie można innymi autami jeździć po wszystkich trasach tylko wyznaczonymi.
Avatar użytkownika
Hipo1990
N1
 
Posty: 69
Dołączył(a): czwartek, 31 lip 2008, 16:42
Lokalizacja: Kuj Pom

Postprzez krupson » piątek, 27 maja 2011, 00:15

Mnie niestety nie powalił na kolana... W zasadzie tylko oprawa audio/wideo robi wrażenie...
Trasy krótkie, szerokie jak lotniska, dobór aut (zwłaszcza historycznych) niezły, ale kariera to koszmar (jakiś puchar to np. 2 oesy po 2 minuty). Do tego bardzo prosty model jazdy. Gra dotyka różnych form rajdów, ale żadnej nie rozwija co ją po prostu dyskwalifikuje w moich oczach... Co tego że mamy nową Fiestę WRC czy dakarowego Racing Lancera skoro nie ma ich rywali?:/
No i ten K. Block... Gość mnie już wpienia tym, że wszędzie go pełno...
Jeśli ktoś oczekuje szybkiej i prostej rozrywki to okej, da radę, ale więcej frajdy dawały mi choćby Colin MR 2 czy WRC4 wieki temu... Chciałbym żeby Codemasters wrócili do poziomu, jaki mieli za czasów pierwszych Colinów albo TOCA.
www.motosp.pl
Avatar użytkownika
krupson
N1
 
Posty: 79
Dołączył(a): wtorek, 19 paź 2010, 14:45

Postprzez Cogonieznajom » piątek, 27 maja 2011, 07:46

Ale to jest właśnie poziom godny dzisiejszych czasów (niestety?).
Ma być głośno, kolorowo, szybko i efektownie. Nikt nie kupi gry w której nie będzie mógł zostać "awesome drajwer", a o sprzedaż chodzi - o nic więcej.

Widzisz Krupson, trzeba sobie jasno rozgraniczyć symulator od arcade... Tu mamy arcade na imprezy do piwka, ze znajomymi - that's all. Nie ma co narzekać bo takie "WRC" było kompletną porażką, tutaj przynajmniej pobawić się fanie można.
Avatar użytkownika
Cogonieznajom
A6
 
Posty: 1917
Dołączył(a): piątek, 1 kwi 2005, 10:54
Lokalizacja: Łódź (dawniej Wałbrzych)

Postprzez lapekrallyfoto » piątek, 27 maja 2011, 09:49

no tak ale zapowiedzi były zupełnie inne. miała być gra w której główną rolę miały grać rajdy (taki powrót do korzeni) a tu troszkę rozszerzony dirt 2...
PRC Grupa Rajdowa
lapekrallyfoto
N2
 
Posty: 121
Dołączył(a): niedziela, 17 sty 2010, 12:20
Lokalizacja: Białystok

Postprzez Cogonieznajom » piątek, 27 maja 2011, 11:28

to fakt... trochę mało tych rajdów;-P
Avatar użytkownika
Cogonieznajom
A6
 
Posty: 1917
Dołączył(a): piątek, 1 kwi 2005, 10:54
Lokalizacja: Łódź (dawniej Wałbrzych)

Postprzez ictus » piątek, 27 maja 2011, 21:19

czy komus tez instalacja staje i stoi??? czy to sie po prostu jakos mega dlugo instaluje???
http://www.slubfotki.pl - najszybszy fotograf slubny
http://www.ictus.go.pl - online portfolio
ictus
N3
 
Posty: 352
Dołączył(a): niedziela, 30 sty 2005, 16:25
Lokalizacja: olsztyn

Postprzez Lolek744 » piątek, 27 maja 2011, 21:29

Długo się instaluje.
Lolek744
N2
 
Posty: 114
Dołączył(a): czwartek, 11 cze 2009, 11:45

Postprzez machoony » piątek, 27 maja 2011, 22:43

ja nie mam kodu aktywacyjnego :(
http://www.it-technologies.pl
machoony
A5
 
Posty: 578
Dołączył(a): niedziela, 21 maja 2006, 11:49

Postprzez Cogonieznajom » sobota, 28 maja 2011, 10:31

trzeba kupić oryginał:D
Avatar użytkownika
Cogonieznajom
A6
 
Posty: 1917
Dołączył(a): piątek, 1 kwi 2005, 10:54
Lokalizacja: Łódź (dawniej Wałbrzych)

Postprzez machoony » sobota, 28 maja 2011, 10:50

ja tylko do testow :P
http://www.it-technologies.pl
machoony
A5
 
Posty: 578
Dołączył(a): niedziela, 21 maja 2006, 11:49

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości