WRC

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Qbek » poniedziałek, 27 wrz 2010, 21:43

U mnie również wystarczyło zainstalować DirectX'a :)
Gra prezentuje się bardzo ciekawe. Myślałem, że fizyka jazdy będzie nieco łatwiejsza, a ta gra naprawdę pod tym względem zaskakuje, gdy dochodzą do tego licencjonowane samochody, odcinki przypominające realne to wychodzi na to, że powstało coś lepsze od Colina ale nie aż tak dobre jak RBR... Choć nie można porównywać RBR'a i WRC, bo to jakby inna liga gier.
Mi się spodobała i chętnie ją kupię, miło będzie pojeździć po 'prawdziwych' rajdach, szczególnie, gdy się na realne nie ma kasy :D
Avatar użytkownika
Qbek
N3
 
Posty: 461
Dołączył(a): niedziela, 11 kwi 2010, 09:39
Lokalizacja: Waw/P-śl


Postprzez Adam96 » poniedziałek, 27 wrz 2010, 22:03

Qbek napisał(a):U mnie również wystarczyło zainstalować DirectX'a :)


A jaka wersja DirectX'a jakbyś mógły kolego podesłać link bo ja już trzecią wersję zasysam i nic :(
Avatar użytkownika
Adam96
 
Posty: 37
Dołączył(a): środa, 12 maja 2010, 15:14
Lokalizacja: Oława

Postprzez Qbek » poniedziałek, 27 wrz 2010, 22:30

http://www.softpedia.com/dyn-postdownlo ... 65&t=0&i=1 Od razu Ci się ściągnie, a jak nie to klikasz na 'click here' ale to raczej sobie poradzisz :)
Avatar użytkownika
Qbek
N3
 
Posty: 461
Dołączył(a): niedziela, 11 kwi 2010, 09:39
Lokalizacja: Waw/P-śl

Postprzez Adam96 » poniedziałek, 27 wrz 2010, 22:50

Poradziłem sobie :P
Gra działa perfekcyjnie super że można pograć w taką grę w licencją WRC na rok 2010. Myślę że gra spokojnie jest do kupienia :P
Avatar użytkownika
Adam96
 
Posty: 37
Dołączył(a): środa, 12 maja 2010, 15:14
Lokalizacja: Oława

Postprzez kremer » niedziela, 10 paź 2010, 12:28

I co gracie ? Pierwsza gra od ponad dwoch lat w jaka gralem ;) Juz pelna wersje mozna "nabyc" :) Smiesznie - mozna Kosciuszkiem posmigac i jego Fiesta ;)
Avatar użytkownika
kremer
S2000
 
Posty: 3023
Dołączył(a): wtorek, 18 lip 2006, 15:49
Lokalizacja: z oesów

Postprzez Adam96 » poniedziałek, 11 paź 2010, 18:54

Wiecie skąd ściągnąć ten darmowy dodatek do gry (samochody Grupy B)?
Avatar użytkownika
Adam96
 
Posty: 37
Dołączył(a): środa, 12 maja 2010, 15:14
Lokalizacja: Oława

Postprzez Loeb1987 » środa, 13 paź 2010, 18:53

a ja dziś skończyłem grę :) w prawie 24h :D
Avatar użytkownika
Loeb1987
A6
 
Posty: 1078
Dołączył(a): czwartek, 22 lis 2007, 18:03
Lokalizacja: Kraków

Postprzez hudyj » czwartek, 14 paź 2010, 17:50

gra w wersji na PC ma chyba już ten dodatek, albo się myle.
Avatar użytkownika
hudyj
N3
 
Posty: 302
Dołączył(a): wtorek, 20 maja 2008, 22:12
Lokalizacja: Dąbrowa/Niepołomice

Postprzez tomi_kl » czwartek, 13 sty 2011, 00:06

8) hej mam pytanie , grał ktos na PS 3 na padzie.Czy jest mozliwosc ustawienia skretów na padzie pod strzałki. Kierowanie autem strzalkami , a nie gałkami ? Dzieki za odpowiedz.
tomi_kl
A6
 
Posty: 1131
Dołączył(a): sobota, 2 lis 2002, 12:43

Postprzez zachu » czwartek, 13 sty 2011, 09:53

Grałem chwilkę u kumpla na ps3 i grałem na strzałkach więc na pewno jest taka możliwość
Avatar użytkownika
zachu
A5
 
Posty: 575
Dołączył(a): poniedziałek, 15 paź 2007, 11:16
Lokalizacja: Ryglice koło Tarnowa

Postprzez ictus » czwartek, 13 sty 2011, 10:45

nie wiem jak jest w WRC ale defaultowo we wszystkich wyscigowkach jakieg gralem zawsze bylo od razu na galce i strzalkach
http://www.slubfotki.pl - najszybszy fotograf slubny
http://www.ictus.go.pl - online portfolio
ictus
N3
 
Posty: 352
Dołączył(a): niedziela, 30 sty 2005, 16:25
Lokalizacja: olsztyn

Postprzez tomi_kl » piątek, 14 sty 2011, 01:23

mm, na demo PS3 jest tylko gałka... mozesz zapytac kumpla jak ustawił to ?
tomi_kl
A6
 
Posty: 1131
Dołączył(a): sobota, 2 lis 2002, 12:43

Postprzez zachu » piątek, 14 sty 2011, 10:34

Nie bardzo bo on teraz wrócił do Anglii. Ale wydaje mi się że w pełniej wersji strzałki to jest ustawienie standardowe
Avatar użytkownika
zachu
A5
 
Posty: 575
Dołączył(a): poniedziałek, 15 paź 2007, 11:16
Lokalizacja: Ryglice koło Tarnowa

Postprzez tomi_kl » piątek, 14 sty 2011, 11:05

:( ok dzieki. ps.może ktoś to potwierdzić ?
tomi_kl
A6
 
Posty: 1131
Dołączył(a): sobota, 2 lis 2002, 12:43

Postprzez skandal » piątek, 14 sty 2011, 12:14

postaram się wieczorem to sprawdzić :)
ObrazekObrazek
Avatar użytkownika
skandal
N3
 
Posty: 357
Dołączył(a): czwartek, 25 maja 2006, 01:02

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości