liga rekordów colina 2

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

liga rekordów colina 2

Postprzez zachu » sobota, 3 lis 2007, 17:41

takiego tematu chyba nie bylo, znacie jakies strony gdzie jest lista najlepszych czasow w Colinie McRae Rally 2 bylo tych stron dużo ale teraz żadna nie działa
Avatar użytkownika
zachu
A5
 
Posty: 575
Dołączył(a): poniedziałek, 15 paź 2007, 11:16
Lokalizacja: Ryglice koło Tarnowa


Postprzez mulczas » niedziela, 4 lis 2007, 20:49

Kilka moich czasów, jechane przed chwilą, po razie bez powtarzania odcinka.

fin 1- 2:28:33
fin 2- 2:25:84
fin 3- 1:03:80
fin 4- 2:32:60

gre 1- 3:18:52
gre 2- 3:06:37
gre 3- 1:28:41
gre 4- 3:13:53
ss- 1:24:47

fra 1- 2:44:62
fra 2- 2:46:08
fra 3- 3:07:09
fra 4- 3:06:86

Na razie tyle. Chętnie poznam Wasze czasy żeby wiedzieć gdzie jest moje miejsce w szeregu :wink:
Avatar użytkownika
mulczas
N2
 
Posty: 174
Dołączył(a): czwartek, 15 lut 2007, 19:59
Lokalizacja: Kłodzko

Postprzez rallyfan2 » niedziela, 4 lis 2007, 22:12

Ja nie tak dawno patrzylem na czasy na oficjalnej czasie i wiem ze ciezko bylo mi sie porównac.Czasy byly cholernie wysrubowane. Pamietam jak jezdzilem z 4-5 lat temu w Colina nie było h#$a we wsi na mnie 8) wsrod znajomych ale to przeszlosc. Pare moich obecnych czasów , od pewnego czasu jade sobie jeden rajd dziennie (chyba ze czas nie pozwala).Nie przepadam za Grecją i Szwecją wiec czasy mogą być lepsze, fajna jest Australia i UK no i asfalty.Finka również OK ale lubie tam robić konkretne dzwony :P Nie jezdze na pamiec , chociaz miejsca w ktorych dzwonie pamietam :twisted: zauwazylem pare bledow w grze czesto pilot spoznia mi zakret , a zdarzył mi sie jeden zakret zle podyktowany (nie ten kierunek).Oto moje czasy
(postaram sie w miare je uzupelniac)
FIN:
ss1 : 02:18:35
ss2 : 02:07:95
ss3 : 00:57:65
ss4 : 02:17:37
ss5 : 02:15:20
ss6 : 02:26:44
ss7 : 02:28:56
ss8 : 02:28:60
ss9 : 02:31:22
ss10: 00:58:94

GRE:
ss1 : 03:01:04
ss2 : 02:46:13
ss3 : 01:23:35
ss4 : 02:54:48
ss5 : 02:51:62
ss6 : 01:21:10
ss7 : 02:38:10
ss8 : 02:49:38
ss9 : 02:51:03
ss10: 02:52:28
ss : 01:20:49

FRA:
ss1 : 02:28:80
ss2 : 02:27:99
ss3 : 02:43:01
ss4 : 02:47:64
ss5 : 02:46:95
ss5 : 02:46:95
ss6 : 02:42:01
ss7 : 02:47:27
ss8 : 01:11:64
ss9 : 01:08:17
ss10: 02:38:76

SZW :
ss1 : 02:52:61
ss2 : 03:02:12
ss3 : 01:22:58
ss4 : 02:45:82
ss5 : 03:08:18
ss5 : 03:58:18
ss6 : 02:59:84
ss7 : 02:24:18
ss8 : 02:54:06
ss9 : 01:21:96
ss10: 03:18:75
ss11: 01:36:68
Ostatnio edytowano środa, 7 lis 2007, 21:21 przez rallyfan2, łącznie edytowano 1 raz
rallyfan2
A6
 
Posty: 1012
Dołączył(a): środa, 9 lut 2005, 19:25

Postprzez mulczas » niedziela, 4 lis 2007, 22:42

To widzę że jeszcze długa droga przede mną... :wink:
Avatar użytkownika
mulczas
N2
 
Posty: 174
Dołączył(a): czwartek, 15 lut 2007, 19:59
Lokalizacja: Kłodzko

Postprzez misiek_wrc » poniedziałek, 5 lis 2007, 00:15

Ciekawi mnie czy ustawiacie rajdówki na całe rajdy ? Czy może wyniki śrubujecie ustawiając autka na poszczególne OS-y ??
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
Avatar użytkownika
misiek_wrc
A5
 
Posty: 544
Dołączył(a): niedziela, 13 sie 2006, 15:50
Lokalizacja: Świdnica

Postprzez Świder » poniedziałek, 5 lis 2007, 14:47

najczęściej ustawiam wszystko przed startem, czasami coś zmienię na serwisie, ale raczej rzadko. Kilka razy się zdarzyło, że zmieniłem skrzynię z długiej na średnią i od razu wyniki się poprawiły;)
Avatar użytkownika
Świder
N3
 
Posty: 359
Dołączył(a): sobota, 30 cze 2007, 12:38

Postprzez rallyfan2 » poniedziałek, 5 lis 2007, 19:02

misiek_wrc napisał(a):Ciekawi mnie czy ustawiacie rajdówki na całe rajdy ? Czy może wyniki śrubujecie ustawiając autka na poszczególne OS-y ??


Ja staram sie korygowac , z reguly opony i skrzynia.
rallyfan2
A6
 
Posty: 1012
Dołączył(a): środa, 9 lut 2005, 19:25

Postprzez Świder » wtorek, 6 lis 2007, 19:56

rallyfan2: czym śmigałeś ustalając te czasy na Finlandii i reszcie rajdów? Pewnie B-grupowym Peugeot'em, co? bo objeżdżasz mnie o (3-5 s na os przy maksymalnym sprężeniu WRC:P )
Avatar użytkownika
Świder
N3
 
Posty: 359
Dołączył(a): sobota, 30 cze 2007, 12:38

Postprzez zachu » wtorek, 6 lis 2007, 21:37

świder autem wrc spokojnie można śmigac takie czasy, oto kilka moich rekordów ustanowionych subaru imprezą w moich ulubionych rajdach jak chcecie to dodam reszte
Kenia:
os1 - 2:08:31
os2 - 2:04:99
os3 - 0:53:60
os4 - 2:08:67
os5 - 2:39:51
os6 - 2:29:26
os7 - 1:28:36
os8 - 2:34:97
os9 - 2:11:59
os10 - 2:26:88
p.o.s - 1:41:27

Finlandia:
os1 - 2:17:30
os2 - 2:04:98
os3 - 0:53:50
os4 - 2:19:22
os5 - 2:21:88
os6 - 2:25:82
os7 - 2:24:74
os8 - 2:30:90
os9 - 2:26:52
os10 - 0:57:74
Avatar użytkownika
zachu
A5
 
Posty: 575
Dołączył(a): poniedziałek, 15 paź 2007, 11:16
Lokalizacja: Ryglice koło Tarnowa

Postprzez rallyfan2 » środa, 7 lis 2007, 20:09

Świder napisał(a):rallyfan2: czym śmigałeś ustalając te czasy na Finlandii i reszcie rajdów? Pewnie B-grupowym Peugeot'em, co? bo objeżdżasz mnie o (3-5 s na os przy maksymalnym sprężeniu WRC:P )


Pare czasów delta , pare pumą. B grupa jest za szybka , ciezko hamuje :twisted: Jezdzicie na kierze czy klawiaturze.Zachu podaj czasy z jakiego asfaltu.
rallyfan2
A6
 
Posty: 1012
Dołączył(a): środa, 9 lut 2005, 19:25

Postprzez Rules » środa, 7 lis 2007, 21:28

Proponuje dawać screeny, żeby nasze czasy były wiarygodne, mój zrobiłem teraz na klawiaturze, auto: Ford Focus WRC.
Filnandia oes 1
Obrazek
Avatar użytkownika
Rules
N2
 
Posty: 172
Dołączył(a): czwartek, 26 kwi 2007, 20:27

Postprzez zachu » środa, 7 lis 2007, 21:42

rallyfan2 napisał(a):
Świder napisał(a):rallyfan2: czym śmigałeś ustalając te czasy na Finlandii i reszcie rajdów? Pewnie B-grupowym Peugeot'em, co? bo objeżdżasz mnie o (3-5 s na os przy maksymalnym sprężeniu WRC:P )


Pare czasów delta , pare pumą. B grupa jest za szybka , ciezko hamuje :twisted: Jezdzicie na kierze czy klawiaturze.Zachu podaj czasy z jakiego asfaltu.


asfaltow nie lubie i nie jeżdrze na nich duzo więc czasy sa spokojnie do pobicia:
francja:
os1 - 2:29:76
os2 - 2:38:90
os3 - 2:49:42
os4 - 2:52:40
os5 - 2:57:88

włochy:
os1 - 2:26:06
os2 - 2:54:48
os3 - 2:59:38
os4 - 2;55:59
os5 - 2:57:07

a z tymi screenami to dobry pomysl
Avatar użytkownika
zachu
A5
 
Posty: 575
Dołączył(a): poniedziałek, 15 paź 2007, 11:16
Lokalizacja: Ryglice koło Tarnowa

Postprzez rallyfan2 » czwartek, 8 lis 2007, 19:09

Czym robicie sreeny? Wiem ze jest jakas konfiguracja na klawiaturze ale nie jestem kumaty w temacie
rallyfan2
A6
 
Posty: 1012
Dołączył(a): środa, 9 lut 2005, 19:25

Postprzez Karol » czwartek, 8 lis 2007, 19:19

Print Screen albo spróbuj programików Fraps, HyperShot, (HyperSnap?) UOSU.
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Avatar użytkownika
Karol
A6
 
Posty: 1965
Dołączył(a): wtorek, 1 lis 2005, 12:18
Lokalizacja: Radomyśl Wielki/Kraków

Postprzez Miedziu » czwartek, 8 lis 2007, 21:30

Zgłaszam się do ligi. Mój czas na os1 Rajd Finlandii:
2:16:37
Screen potem.
Avatar użytkownika
Miedziu
A6
 
Posty: 1058
Dołączył(a): czwartek, 19 sty 2006, 19:08
Lokalizacja: Ostroszowice

Następna strona

Powrót do Gry komputerowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości