Kto się pościga w Colina 2.0?

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez krystof » piątek, 21 sty 2005, 22:38

To moze zbierzemy sie wszyscy (ktorzy chca grac w colina2) i sie troche poscigamy, co Wy na to??
Obrazek
Avatar użytkownika
krystof
N2
 
Posty: 117
Dołączył(a): poniedziałek, 26 kwi 2004, 18:44


Postprzez Mroowa » sobota, 22 sty 2005, 15:00

Może dziś w godzinach popołudniowych tudzież wieczornych.
Kto stawia Serwerek? 8)
Wons poradziłeś sobie z problemami?
Avatar użytkownika
Mroowa
S2000
 
Posty: 3499
Dołączył(a): środa, 14 sty 2004, 19:38
Lokalizacja: Bielawa GG:6570337

Postprzez Szambelan » niedziela, 23 sty 2005, 02:52

Niestety dalej nie mogę odpalić colina. Pod 2000 śmiga mi cycuś glancuś a pod 98 ni holery :)
Avatar użytkownika
Szambelan
N3
 
Posty: 476
Dołączył(a): piątek, 5 mar 2004, 11:54
Lokalizacja: Białowieża

Postprzez Mroowa » niedziela, 23 sty 2005, 10:55

A ja wczoraj próbowałem grać i lipa niewiem o co chodzi ale koleś zrobił serwer ja nawet tego serwera nei widziałem żeby dołączyć :/ a sam nie mogę zrobić bo mam wewnętrzene IP. I chyba temat Colina 2.0 muszę sobie odpuścić :/
Avatar użytkownika
Mroowa
S2000
 
Posty: 3499
Dołączył(a): środa, 14 sty 2004, 19:38
Lokalizacja: Bielawa GG:6570337

Re: Kto się pościga w Colina 2.0???????????????

Postprzez DonCorrado » sobota, 4 maja 2013, 23:36

Da się grać przez internet z inną osobą w tego Colina?

Ja normalnie włączam gre, kolega włącza tryb sieciowy, najpierw wpisywał moje ip i nic, potem sciągnelismy hamachi, i po IP hamachi znalazl mnie czyli hosta, ale połączyć juz sie nie da :/
Avatar użytkownika
DonCorrado
A6
 
Posty: 1003
Dołączył(a): wtorek, 12 cze 2007, 11:31

Re: Kto się pościga w Colina 2.0?

Postprzez marrcus » niedziela, 5 maja 2013, 01:20

ja kiedys dawno próbowałem i mi nie wychodziło, ale ciekaw jestem czy sie da, uznałem że nikogo nie bylo a nie miałem z kim.

Bule Firewall nie blokował.
Avatar użytkownika
marrcus
N3
 
Posty: 475
Dołączył(a): sobota, 14 cze 2008, 17:24
Lokalizacja: Gorzów

Re: Kto się pościga w Colina 2.0?

Postprzez DonCorrado » niedziela, 5 maja 2013, 15:20

Co to BULE?

Odblokowałem wszystko, hamachi tez, jest tam kilka możwliwości połączenia, ja uzylem połączenia TCP/IP, kolega je widzi, klika połącz ale nie łączy się ze mną.
Avatar użytkownika
DonCorrado
A6
 
Posty: 1003
Dołączył(a): wtorek, 12 cze 2007, 11:31

Re: Kto się pościga w Colina 2.0?

Postprzez pavloo7 » niedziela, 5 maja 2013, 16:31

nie wiece istnieje jeszcze jakaś liga cmr2 ??? bo kiedyś coś słyszałem że była jakaś :)
pavloo7
N1
 
Posty: 81
Dołączył(a): sobota, 3 lip 2010, 13:00

Re: Kto się pościga w Colina 2.0?

Postprzez DaVinnci » niedziela, 5 maja 2013, 23:17

Da radę odpalić na Viście? Bo coś mi nie działa
DaVinnci
 
Posty: 4
Dołączył(a): czwartek, 2 maja 2013, 16:43

Re: Kto się pościga w Colina 2.0?

Postprzez DonCorrado » poniedziałek, 6 maja 2013, 01:08

Poszukaj w Google, nie wiem czy jakis zgodnosci windows nie trzeba poustawiac, klika sie na cmr.exe, wlasciwosci i tam zgodnosc.
Avatar użytkownika
DonCorrado
A6
 
Posty: 1003
Dołączył(a): wtorek, 12 cze 2007, 11:31

Re: Kto się pościga w Colina 2.0?

Postprzez Seboo55 » środa, 8 maja 2013, 16:26

Wynalazłem coś takiego:

Will Colin Mcrae rally 2.0 work with Vista?

Nope. You get a pop up box saying "Error, This application can be launched with a release version of Miscrosoft Windows 95/98/ME/ NT 4.0/Server 2003 only." Which Kinda sucks...they also mispelt Microsoft. What you need for it to work on vista is:

1.) Do a clean install from the Cd/dvd-rom
2.) Restart your computer.
3.) Download and install the 1.1 patch.
4.) Download the CMR2 NoDVD ENGLISH file It can be found on Gamecopyworld
5.) Replace all the files In the .Rar to your game directory.
6.) Make sure your Colin McRae 2.0 Cd/Dvd-rom is in your drive and launch the game.

The game might not work 100% since it wasn't made for vista, but it should still run.
Seboo55
 
Posty: 4
Dołączył(a): wtorek, 30 kwi 2013, 16:09

Re: Kto się pościga w Colina 2.0?

Postprzez Anusiak90 » środa, 8 maja 2013, 22:31

Witam:) Prowadziłem oficjalną ligę przez cały sezon 2010 ale spadła liczba uczestników do tak małej ilości (mimo że cięliśmy sie na setne czesci sekundy), że postanowiliśmy po części przerzucić sie na WRSMP w RBR i tam zdobywać sukcesy:)

Pozdrawiam:)
Anusiak90
 
Posty: 34
Dołączył(a): niedziela, 5 maja 2013, 13:54
Lokalizacja: Ligota/Czechowice-Dziedzice/Bielsko-Biała

Poprzednia strona

Powrót do Gry komputerowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość