rFactor.net

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

rFactor.net

Postprzez sumo » wtorek, 21 gru 2004, 12:27

na www.rfactor.net jest do sciagniecia demko (only multiplayer). Ogolnie powstaje chyba kolejny symulator wyscigow (dzieki Alfanowi sie o tym dowiedzialem).. no nic po prostu ssajcie i ocencie jak sie gra.
Polecam kierownice, bo na klawiaturze nie jest ciekawie. Widzialem gosci co jezdza na kierownicach, to masakra, bylo szybko.
sumo
N4
 
Posty: 2110
Dołączył(a): środa, 31 lip 2002, 20:56


Postprzez JoannaXP » wtorek, 21 gru 2004, 18:13

ile MB ma to demko :?:
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
Avatar użytkownika
JoannaXP
N4
 
Posty: 2430
Dołączył(a): niedziela, 22 lut 2004, 00:45

Postprzez Mroowa » wtorek, 21 gru 2004, 18:32

speed-x napisał(a):ile MB ma to demko :?:

68.9MB z tego co widzę ale zasysam dopiero zobaczymy co to warte :)

UPDATE:
Zassałem ciekawa Giera naprawdę tylko narazie muszę opanować samochód itp
a da radę zmieniać kamerę ? bo nie znalazłem jeszcze takiej opcji. ?
Avatar użytkownika
Mroowa
S2000
 
Posty: 3499
Dołączył(a): środa, 14 sty 2004, 19:38
Lokalizacja: Bielawa GG:6570337

Postprzez :alfan: » wtorek, 21 gru 2004, 20:17

SWRT_ napisał(a):Zassałem ciekawa Giera naprawdę tylko narazie muszę opanować samochód itp
a da radę zmieniać kamerę ? bo nie znalazłem jeszcze takiej opcji. ?


Można, tylko po co :wink:
Inserty, page up-y i cała ta grupa przycisków do tego służy, jesli dobrze pamiętam.
404 podpis niedostępny
Avatar użytkownika
:alfan:
A5
 
Posty: 696
Dołączył(a): sobota, 24 maja 2003, 23:27
Lokalizacja: Poznań

Postprzez marcin » wtorek, 21 gru 2004, 21:00

A czemu mi autko samo hamuje przed zakretem :lol: :wink: ?? Heh pewnie gdzieś to się da wyłączyć ale nie zagłębiałem się w szczegóły. Gierka zapowiada się fajnie tylko szkoda że mój komp za słaby i trochę tnie w czasie jazdy
marcin
A5
 
Posty: 982
Dołączył(a): sobota, 5 paź 2002, 12:46
Lokalizacja: Świdnica

Postprzez sumo » wtorek, 21 gru 2004, 23:23

w ustawieniach poziom trudnosci ustawcie sobie na "VETERAN"... a co do kamer to tak jak Alfan mowi - insert,home itp itd...
Jakie czasy krecicie? Ktos z was jezdzi na klawiaturze?
sumo
N4
 
Posty: 2110
Dołączył(a): środa, 31 lip 2002, 20:56

Postprzez PawelRally » wtorek, 21 gru 2004, 23:49

Możecie mi podać konkretnego linka do ściągnięcia tej gry bo strona mi się do końca nie otwiera i nei mogę ściągnąć :?
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
Avatar użytkownika
PawelRally
A6
 
Posty: 1773
Dołączył(a): poniedziałek, 25 sie 2003, 20:50
Lokalizacja: ZAMBRÓW

Postprzez sumo » środa, 22 gru 2004, 00:10

sumo
N4
 
Posty: 2110
Dołączył(a): środa, 31 lip 2002, 20:56

Postprzez Mroowa » środa, 22 gru 2004, 18:06

Ja narazie staram się na klawiaturze jeźdźić o ile mi to wychodzi :)

No jak pojadę ma czas to zapodam wynik ale zapewne słaby bedzie :)
Avatar użytkownika
Mroowa
S2000
 
Posty: 3499
Dołączył(a): środa, 14 sty 2004, 19:38
Lokalizacja: Bielawa GG:6570337

Postprzez Jucek » środa, 22 gru 2004, 19:32

wywala mnie do windy, pokazuje się Error loading texture for material TRIM :( mam dirextx9.0c i rive 32mb.
GG 3389645
Jucek
N3
 
Posty: 396
Dołączył(a): niedziela, 24 sie 2003, 19:59
Lokalizacja: Legnica

Postprzez sumo » środa, 22 gru 2004, 21:40

hm.. ja problemow nie mialem zadnych. Zainstaluj jeszcze raz??

Poki co trenuje trenuje i krece czasy w okolicach 1:18, 1:19... widzialem goscia co mial 1:06 :) :)
sumo
N4
 
Posty: 2110
Dołączył(a): środa, 31 lip 2002, 20:56

Postprzez Mroowa » środa, 22 gru 2004, 22:03

no to ja tyż 1:18:... ale kurde albo coś pozmieniałe w opcjach bo wczoraj jeździłem na manualu a tu dziś automatycznie biegi się zmieniają :)
Fajnie sieboczkiem leci :) szkoda że tak mało zakrętów. Ale odgłos silnika i wogóle pierwsza klasa :)
Avatar użytkownika
Mroowa
S2000
 
Posty: 3499
Dołączył(a): środa, 14 sty 2004, 19:38
Lokalizacja: Bielawa GG:6570337

Postprzez szolcu » sobota, 25 gru 2004, 15:01

wie ktos jakie porty trzeba odblokowac zeby moc stawiac serwer, bo niegdzie chyba tego nie napisali
Avatar użytkownika
szolcu
 
Posty: 42
Dołączył(a): wtorek, 29 cze 2004, 12:33
Lokalizacja: Siemianowice Śl

Postprzez psz » środa, 11 kwi 2007, 09:02

Witam,

Przepraszam, że odgrzewam taki stary temat, ale myślę, że wielu w nas w tę gierkę ciupie ;)

Mam momo racing force i w miarę jak wzrasta prędkość samochodu, zmniejsza się kąt skrętu kół w stosunku do kąta skrętu kierownicy, tzn. przełożenie układu kierowniczego rośnie :| Przy dużej prędkości, jeśli maksymalnie skręcę kierownicą, koła skręcają tylko troszkę.
Po 1. uniemożliwia to skuteczne granie, po 2. jest bardzo nierealistyczne - nie po to mam dość dobrą kierę, żeby się w takie rzeczy bawić.
Podobnie mam w F1 Challenge, w innych grach (np. RBR i Gtr2) nie mam żadnych takich problemów.

Może mi ktoś podpowiedzieć, jak da się to do porządku ustawić?

Pozdrawiam!
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
Avatar użytkownika
psz
A5
 
Posty: 671
Dołączył(a): piątek, 21 mar 2003, 15:32
Lokalizacja: Siemianowice Śl.

Postprzez Gustaw » środa, 11 kwi 2007, 09:38

speed sensitive sterring ustawic na minimum :)
Colin, simply the best
Gustaw
A5
 
Posty: 957
Dołączył(a): wtorek, 27 maja 2003, 22:03

Następna strona

Powrót do Gry komputerowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość